Veel ondernemers hebben voor de uitvoering van hun werkzaamheden een auto nodig. Maar de aanschaf van een auto is niet altijd mogelijk of wenselijk. De mogelijkheid tot het leasen van een auto biedt dan uitkomst. Een zakelijke leaseauto biedt diverse voordelen. En dankzij het grote aanbod leaseauto’s is er voor iedereen een passende leaseauto te vinden. Welke auto ga jij zakelijk leasen?

Vind een passende leaseauto

Iedere onderneming is anders en daarmee is er ook behoefte aan verschillende soorten leaseauto’s. Zo is er in de ene onderneming budget voor een zeer exclusieve lease auto zakelijk. Terwijl er binnen een andere onderneming enkel een stadsauto bekostigd kan worden. Het budget voor een zakelijke leaseauto is bij elke onderneming weer anders. Daarnaast is ook het gebruik van de leaseauto bij iedere onderneming weer verschillend. Zo rijdt de ene werknemer slechts kleine afstanden in een straal van twintig kilometer rondom het kantoorpand. Terwijl ondernemers van een andere onderneming dagelijks weer lange afstanden afleggen. Gelukkig is het aanbod leaseauto’s groot en bovendien heel divers. Van luxueuze en comfortabele bolides tot compacte stadsauto’s. Er is voor iedere ondernemer een passende leaseauto te vinden. 

Elektrische leaseauto’s in het leaseautoaanbod

Duurzaamheid is een onderwerp dat steeds vaker ter sprake komt. Ook bedrijven houden zich alsmaar meer bezig met het verduurzamen van processen. Wil jij met jouw onderneming ook duurzaamheid uitstralen? Wil je laten zien dat jouw onderneming bewust bezig is met het verduurzamen van processen? Dan zou het ergens een beetje gek zijn om een brandstofauto te gaan leasen. Het is immers inmiddels algemeen bekend dat brandstofauto’s schadelijk zijn voor het milieu. Een brandstofauto past dan ook niet helemaal bij een duurzame onderneming. Maar gelukkig is het leaseaanbod groot waardoor je ook voor elektrische auto’s kunt kiezen. Een elektrische auto leasen is een uitkomst als je met jouw bedrijf duurzame keuzes wilt maken. 

Voordelen van zakelijk leasen

De populariteit van (zakelijke) leaseauto’s is groot en groeit nog steeds. En dat is natuurlijk niet zonder reden. Als ondernemer heb je simpelweg twee keuzes als je zakelijk een auto wilt rijden. Je kunt ervoor kiezen om een auto te kopen. Echter, dit betreft een kostbare keuze die niet voor iedereen is weggelegd. De andere optie die je hebt is het zakelijk leasen van een auto. Deze laatste optie kent veel voordelen. Zo hoef je niet in een keer een grote geldsom te betalen. Je betaalt maandelijks gewoon een vast tarief. In dit tarief zitten ook onderhouds- en reparatiekosten inbegrepen. Je weet dus precies waar je aan toe bent met een zakelijke leaseauto.