Ben je head over heels verliefd op je nieuwe vriendin? Dan wil je haar ongetwijfeld verrassen met een leuk cadeau of een onvergetelijke belevenis. Lees hieronder waarmee je haar hart (nog) sneller kan laten slaan.

Juwelen

Diamonds are a girl’s best friend! En zo is het ook. Met een mooie diamanten armband, halsketting of oorbellen kan je zeker niets verkeerd doen. Integendeel, ze zal zo’n attent cadeau ten zeerste op prijs stellen. Probeer op voorhand te achterhalen wat haar stijl is en of ze zilveren, gouden of roségouden juwelen verkiest. Dat je aandacht hebt besteed aan het uitkiezen van het perfecte juweel, laat tevens zien dat je om haar geeft.

Resto

Lekker romantisch dineren is altijd fijn. En dan bedoelen we in een klassevol restaurant natuurlijk, niet in die fastfoodketen om de hoek. Reserveer een tafeltje in een restaurant waar ze al lang wil gaan eten, zoals een sterrenrestaurant. Zorg ervoor dat ze op voorhand weet waar jullie gaan dineren, zodat ze de avond niet underdressed moet doorbrengen. Een avondje op restaurant is bovendien het uitgelezen moment om elkaar beter te leren kennen. En om te klinken op jullie prille maar beloftevolle liefde natuurlijk!

Auto

Okay, dit cadeau valt natuurlijk in een andere prijsklasse. Maar geef toe: ze zal grote ogen trekken wanneer je haar verrast met een nieuwe wagen. En hij hoeft zelfs niet nieuw te zijn. Ga op zoek naar een verzorgde tweedehands auto met weinig kilometers op de teller. Ze heeft waarschijnlijk al wel eens laten vallen of ze meer houdt van een kleine stadswagen zoals een Mini Cooper of Fiat 500 of net een stoerdere wagen zoals een Volvo XC40 of Range Rover. Zorg er zeker voor dat zowel de buitenkant als het interieur spic en span is op de dag dat je haar wil verrassen. Verfris het interieur met een lekker geurend autoparfum van Rituals. Pak de mini cooper tweedehands of de volvo xc40 tweedehands in met een grote rode strik. Cliché? Dat wel. Maar ze zal er ongetwijfeld door in de wolken zijn!

Wellness

Welke vrouw houdt er niet van een dagje wellness? Hiermee kan je dus niet missen. Boek een dagje relaxen voor twee in haar favoriete wellnesscenter en laat jullie op-en-top verwennen. Na een namiddag hamam, massages, sauna … zullen jullie als herbronnen terugkeren. Ze zal je hiervoor nog lang dankbaar zijn.