De warme dagen komen er weer aan en weinig is zo lekker verkoelend als een lekkere plons water. Nu hoor ik je denken: ik ben een volwassen man, de enige verkoeling die ik behoef, is een glas koud bier. Dat kan, maar naast dat koude bier kan je ook zeker je verkoeling vinden met gaaf waterspeelgoed. Na het lezen van deze tekst krijg ook jij spontaan zin om het water in te springen – voor, na of tijdens het drinken van je bier.

Schiet mij maar lek

Laten we eerlijk zijn: we houden ervan om te schieten. Of je nou gamet, aan een schietsport doet of gewoon graag met ballen, elastiekjes of andere voorwerpen op dingen mikt – weinig geeft zoveel voldoening als ergens op richten, te schieten en uiteindelijk te raken. Maar dit hoef je niet te beperken tot je schietspelletjes, dart potjes of tennisballen tegen het hoofd van je maat. Want waarom zou je dit plezier van schieten niet ook nog eens meenemen als het warm is en je toe bent aan verkoeling?

Waterpistolen en supersoakers maken het daarom ideaal om plezier te beleven met water; ondanks dat je een volwassen man bent. Misschien lijkt het je nog steeds wat kinderachtig, maar stel je toch eens even voor: jij en je vrienden rennen met volgeladen wapens rond om elkaar met een krachtige straal te raken. Dat zou voor mij niet alleen heerlijk verkoelend klinken, maar ook nog eens ontzettend leuk! Toch niet overtuigd? In waterpistolen hoef je natuurlijk niet per se water te doen; andere smakelijke vloeistoffen werken ook prima.

Dobberen en slobberen

Vind jij toch dat je al genoeg beweegt op je werk, bij je klusjes thuis of met je sportvereniging? Dan wil je misschien lekker even wil niksen in de zon. Hiervoor heb je genoeg opblaasbedden, -banden en andere comfortabel liggende voorwerpen. Neem deze mee het water in en geniet van heerlijke ontspanning. En ja, sommige zijn zelfs voorzien van bekerhouder. Toch zin in iets actievers? Dan kun je bijvoorbeeld een sup board kopen

Watersport

Klinkt schieten met een waterpistool of slapen op een luchtbed je allemaal veel te laf en saai, dan zal ook jij je niet hoeven te vervelen. Aan watersport is er genoeg op de markt om je mee zoet te houden in de zomerhitte. Je kunt hierbij denken aan teamsporten als waterpolo, maar er zijn zelfs drijvende pingpongtafels en opblaasbare boten met stokken waarmee je elkaar het water in moet proberen te slaan.

Toch liever iets nóg intensers om je mee te vermaken? Bij wakestore.nl hebben ze speelgoed voor echte mannen. Van sup boards tot waterski’s, een dagje aan het water weten zij spannend te maken.