Het is weer bijna Kerstmis en dan betekent maar één ding… tijd om cadeautjes te beginnen verzamelen! Of het nu je partner, vader, broer of vriend is, het vinden van het perfecte cadeau kan een uitdaging zijn. Wil je dit jaar graag origineel uit de hoek komen en de mannen in je leven echt verrassen?  Lees dan snel verder!

Whiskyproeverij thuis

Voor alle mannen die van een goed glas whisky houden, is een thuis whiskyproeverij een super idee. Koop een set met verschillende whisky’s van over de hele wereld en zorg ook voor gepersonaliseerde whiskyglazen. Voeg een boekje toe met informatie over elke whisky en organiseer vervolgens een gezellige proeverij bij hem thuis. Zeker in de wintermaanden is dit een originele weekendactiviteit die nog heel gezellig kan zijn ook. Nodig al z’n vrienden uit, trek de verduisterende gordijnen dicht en zet een leuk muziekje op. Zo kan hij nieuwe favorieten ontdekken zonder de deur uit te hoeven!

Kookworkshop of culinaire avond

Houdt je vriend, vader of broer van lekker eten? Dan is een kookworkshop of een culinaire avond een fantastisch cadeau. Kies een workshop waar hij nieuwe dingen kan bijleren, zoals bijvoorbeeld sushi maken, de perfecte steak roosteren of zelf chocolade maken. Als alternatief kun je ook een tafel reserveren in een goed restaurant voor een bijzondere culinaire ervaring. 

Interieur make-over

Woon je samen met je man en wil je hem verrassen? Zorg dan voor een coole interieur make-over. Kies nieuwe meubels en accessoires die je man mooi zal vinden en die een mannelijk kantje hebben. Denk bijvoorbeeld aan zwarte houten jaloezieën, een ijzeren kast of een stoere bartafel. Voeg tot slot ook een persoonlijk tintje toe, zoals foto’s van jullie twee, om de ruimte extra speciaal te maken. Wedden dat hij blij zal zijn!

Bierbrouw kit

Heb je ooit al gehoord van een bierbrouw kit? Daarmee kan je je eigen ambachtelijke bier brouwen! Alle benodigde ingrediënten zitten in de kit dus de man die dit cadeau krijgt kan meteen aan de slag! Het resultaat? Zijn eigen gepersonaliseerde bier om trots op te zijn. Is dat niet fijn? Om het helemaal af te maken kun je er nog gepersonaliseerde flesjes bij geven waarin hij het bier kan bottelen. 

Avontuurlijke dag

Mag het wat meer zijn? Verras hem dan met een avontuurlijke belevenis die zhij zich nog lang zal herinneren. Denk bijvoorbeeld aan activiteiten zoals een ballonvaart, karten, indoor skydiven of zelfs een heel survivalweekend. Doe zelf lekker mee, dan creëren jullie samen mooie herinneringen! En zeg nu zelf, wat is er fijner om te krijgen dan mooie momenten?