Een vrouw heeft nooit genoeg accessoires. Accessoires zijn ideaal om een saai outfit mee op te fleuren, een statement te maken of gewoon, om een outfit compleet mee te maken. In de zomer zijn er genoeg leuke accessoires te bedenken. Ben je benieuwd welke accessoires weer helemaal hot zijn deze zomer? Lees snel verder, want wij sommen wat leuke zomeraccessoires voor je op!

Gekleurde handtassen

Een van de trends die we dit jaar zien is felle kleuren, dat zie je niet alleen terug in de zonnebrillen, maar ook bij de handtassen. Zolang het maar opvallend en fel is. Of je nu kiest voor felroze, felgroen, felgeel, felrood of felblauw: niets is deze zomer te gek.  Wil jij er graag volgens de laatste trend bijlopen, dan is een felgekleurde handtas een must. Daarnaast is het ook nog eens een handig accessoires, met gemak neem jij nu je zonnebrand, flesje water, portemonnee en e-reader mee. Alles voor een heerlijke zomerdag heb jij bij de hand.

Gouden oorbellen en rose gouden sieraden

Een andere trend die je deze zomer ziet is het dragen van gouden oorbellen en rosé gouden sieraden. Gouden oorbellen als accessoire is eigenlijk niet nieuw. Ze waren in de afgelopen jaren ook al een heel populair accessoire en ook deze zomer dus weer een blijvertje. Dat komt ook doordat gouden oorbellen bijna overal bij passen. Daarnaast zorgt de kleur ervoor dat je je outfit net nog een niveautje hoger tilt. Het oogt wat chiquer en luxer met gouden oorbellen. Rosé gouden sieraden zorgen ervoor dat je bruine kleurtje net nog wat bruiner lijkt. Van een ketting, armband tot oorbellen: ze mogen echt niet ontbreken als jouw zomerse accessoire.

Schakel sieraden

Een nieuwe trend die we deze zomer zien zijn schakel sieraden. Niet alleen schakelkettingen of armbanden, maar ook de schakels zelf zijn populair geworden. Je ziet ze dan bijvoorbeeld ook terugkomen in kledingstukken of op schoenen en jassen. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een leuk accessoire voor deze zomer, dan kun je zeker kijken naar items met schakels. Hiermee ben je helemaal trendy in de zomermaanden.

Een grote zonnebril

En als laatste zomer accessoire kan een zonnebril niet ontbreken. Een van de trends dit jaar is dat een zonnebril groot en opvallend mag zijn, net zo als deze Gucci zonnebril. Het kan dan ook haast niet groot genoeg. Een grote zonnebril is helemaal in de mode en zal je dan ook veel zien in de zomermaanden. Met deze accessoires op je hoofd, aan je lichaam of in hand weet je dus zeker dat je er trendy bij loopt.