Denk jij bij een rondreis ook aan een bus vol met oude mensen die de hele vakantie overal naartoe gebracht worden, op iedere plaats van bestemming achter een gids aanlopen en proberen bij te blijven? Dan kan ik me zo voorstellen dat een rondreis niet direct bovenaan jouw wensenlijstje staat. Maar je kunt ook kiezen voor een individuele rondreis. Je bent dan met je eigen gezelschap, met twee of meer personen, en je hoeft dan geen rekening te houden met anderen. Dat maakt de reis een stuk meer ontspannen!

Een rondreis door Iran

Stel. Je hebt altijd al een reis naar Iran willen maken. Dan is een rondreis Iran wel een heel goede optie. Maar wat als je niet in een bus wilt? Dan kun je (dus) kiezen voor een individuele rondreis door Iran. Je hoeft dan niet zelf te rijden, je krijgt een auto met een Engelstalige gids en chauffeur. Zo weet je zeker dat je alle plekken in Iran bezoekt die de moeite waard zijn. Deze rondreis kan helemaal zo worden gepland als jij dat wilt. Natuurlijk zal World Experts voorstellen doen over de verschillende mogelijkheden, zij zijn immers dé experts op het gebied van rondreizen in Iran.

Of een rondreis door Bulgarije

Het land Bulgarije zal bij veel mensen niet bovenaan de bucketlist staan. Maar toch is het een land dat meer dan de moeite waard is. Bulgarije is een van de oudste landen van Europa en toch is het totaal geen toeristisch gebied. Je kunt een rondreis Bulgarije maken met een bus, maar ook hier is een individuele rondreis mogelijk. Je krijgt dan een auto met chauffeur en wordt dagelijks van hotel naar hotel gebracht. Onderweg kun je dan genieten van al het moois dat dit land te bieden heeft. De rijke historie en de schitterende keuken, er is veel te genieten in Bulgarije. Wil je wel een rondreis maken, maar wil je zelf de touwtjes in handen hebben? Dan is bij een reis naar Bulgarije ook een fly-drive mogelijk.

En wat denk je van een rondreis door Polen?

Voor een rondreis Polen hoef je niet per se in het vliegtuig te stappen. Polen is vanuit Nederland met de (eigen) auto goed te bereiken. Het grootste gedeelte van de reis ga je door Duitsland en je weet het, de Deutsche Gründlichkeit zorgt er wel voor dat de wegen en ook de rustplaatsen onderweg tip top in orde zijn. Toch is het wel verstandig om je rondreis door Polen te boeken bij World Experts. Alleen dan ben je verzekerd van de beste hotels en toegangskaarten voor de verschillende attracties die het land rijk is. Ga naar de zoutmijnen én naar Krakau. Natuurlijk hoort ook een bezoek aan een van de voormalige concentratiekampen bij een rondreis door Polen.

Weet jij al wat je de komende zomer wilt gaan doen?