Er zijn maar weinig dingen waar mannen zo vól voor gaan als voor het bereiden van de spiezen, worstjes, vis, gamba’s, hamburgers, maïskolven en speklapjes op de BBQ. Mannen voelen zich dan de koning van de barbecue en zullen het niet snel toelaten dat iemand anders de tang of de spatel in handen neemt. Nee, dat is écht een mannending. Maar het inkopen van alles wat er nodig is voor een barbecuefeestje laten ze toch vooral over aan hun partner. Dat moet toch anders kunnen?

Echte mannen doen online inkopen voor de BBQ

Een barbecue pakket bestellen is echt niet zo moeilijk. Je gaat naar de website en je kunt daar kiezen welk pakket het best past bij het gezelschap dat je verwacht. Je kunt, bijvoorbeeld, kiezen voor een burgers & dogs-pakket of een mixed grill barbecue menu. Maar ook een vis barbecue menu en zelfs een vegetarisch barbecue menu behoren tot de mogelijkheden. Per menu heb je dan ook nog de keuze uit drie opties: standaard, royal en bewust.

Wat is inbegrepen bij een barbecuepakket?

Zo’n barbecuepakket is meer dan volledig: je bestelt niet alleen het vlees of de vis, je regelt er ook direct alle sauzen, bijgerechten en het stokbrood mee. Maar het wordt nog veel mooier: je hoeft zelf geen barbecue te hebben want de gasbarbecue en de gasfles horen bij het pakket. Je eigen borden en bestek kunnen in de kast blijven want porseleinen borden en RVS bestek, inclusief tangen en opscheplepels worden gewoon bijgeleverd! Bestel je voor 13.00 uur? Dan wordt alles de volgende dag geleverd. Dit gebeurt natuurlijk onder de meest optimale omstandigheden: alles is vers en gekoeld.

Heb je geen zin in de afwas? Dat komt dan goed uit. Want je mag alles zo weer inleveren. De afwas is ook inbegrepen!

Het wordt je zo wel heel gemakkelijk gemaakt!

Niet naar de winkel voor inkopen, geen afwas en geen gedoe. Hoe fijn is dat! En dan ook nog voor een prijs die meer dan oké is! Het enige waar je zelf nog even voor moet zorgen is het drinken. Zet een koelbox neer met flesjes bier en je kunt heerlijk de hele avond buiten blijven. Als dat geen feestje wordt?