Met de feestdagen op komst is het weer tijd om cadeaus te verzinnen. Het is geen verrassing dat een hoop mannen geen verlanglijstje klaar hebben staan. In de meeste gevallen luidt het antwoord iets in de trant van ‘doe maar wat’. Het is dan ook een grote ergernis voor je vriendin, vrienden en familie om een cadeautje voor jou te verzinnen. Wat koop je voor de man die niets hoeft? Wij hebben een mooi lijstje opgesteld met cadeaus waar elke man ‘Ja’ op zegt! Dit zijn een aantal serieus doordachte cadeau ideeën die je graag zult gebruiken.

Een leren pasjeshouder

In Nederland gebruiken we steeds minder contant geld, dus waarom zou je nog met zo’n veel te dikke portemonnee rondlopen? Een stijlvolle pasjeshouder is een beter alternatief. Een pasjeshouder is een stuk dunner en past comfortabel in je broekzak. Een leren pasjeshouder is stoer en past gegarandeerd bij je stijl. Bovendien zijn er pasjeshouders met bescherming tegen elektronisch zakkenrollen.

Tickets voor een sportwedstrijd

Wat is er nou leuker dan je favoriete voetbalclub in het echt aan te moedigen. Tickets voor een sportwedstrijd zijn altijd een leuk cadeau om te krijgen en te geven. Bovendien kun je tijdens het kijken direct mee wedden via online bookkeepers als betFIRST. Zo wordt de wedstrijd past echt spannend. Neem het maar van ons aan, tickets voor een wedstrijd is het ultieme cadeau voor de sportieve man. Je kunt er zelfs een dagje uit van maken met een bezoek aan de stad en een reservering bij een restaurant in de buurt. Zo wordt het vast en zeker een onvergetelijke dag.

Een kristallen whisky karaf

Wil jij echt indruk maken op je gasten? Vraag de kerstman dan om een stijlvolle whisky karaf. De karaf heeft niet alleen een coole look, het kan ook helpen om de whisky langer goed te houden. Als je grote fles whisky bijna op is dan komt er namelijk te veel lucht bij wat de smaak kan aantasten. Door de overgebleven whisky in een kleinere karaf te schenken kan er minder lucht bij komen. Een goede karaf heeft een luchtdichte dop en past bij jouw stijl. Een kristallen whisky karaf met matchende glazen is een echte eyecatcher. Bovendien kun je bij een aantal winkels je whisky karaf zelfs laten personaliseren!

Een elektronica Organizer voor op reis

Er is niets zo voldoenend als een georganiseerde tas tijdens het reizen. Stop jij je oplaadkabels, koptelefoon of oordopjes en stekkers altijd maar ergens? In dat geval heb je zeker een organizer voor je elektronica nodig. Deze organizer heeft allerlei handige compartimenten waar je kabels, stekkertjes en adapters precies in passen. Hierdoor kunnen kabels niet in de knoop raken, raak je je draadloze oortjes niet kwijt en gaat er niets kapot. Bovendien weet je precies je opladers en koptelefoon te vinden.

Een Zwitsers zakmes

Een echte man heeft altijd een Zwitsers zakmes op zak. Deze multitool heeft allerlei handige functies. Flesopener, steekboor, houtzaag, schroevendraaier, schaar, er zit van alles op. Als kleine jongen zag je je opa vaak met een Zwitsers zakmes, dus waarom heb jij er geen? Daarbij gaat een echt Zwitsers Zakmes jaren mee en je kunt zelf kiezen hoe uitgebreid je het zakmes wilt hebben.

Maak van elke filmavond een onvergetelijke ervaring met behulp van een beamer. Het enige wat je nodig hebt is een witte muur of een projectiescherm. Even de beamer of projector aansluiten en klaar is kees. Vervolgens kun je je favoriete films, series en video’s bekijken op een groot scherm. Het is een fantastisch excuus om vrienden uit te nodigen en je favoriete programma te bingewatchen.