Het komt steeds vaker voor dat mensen een auto uit het buitenland importeren. Hierbij kies je voor een auto die in het buitenland is gemaakt, maar die je naar Nederland laat vervoeren. Vaak gaat het dan om auto’s die niet meer nieuw zijn. Wat is de reden dat steeds meer mensen een Mercedes-Benz importeren? Hier lees je de belangrijkste voordelen en mogelijkheden die je creëert met het importeren van een auto uit Duitsland. Zo is het voor jou nog makkelijker om te ontdekken of dit ook voor jou een goede optie is.

Ontdek de voordelen van importeren

Een Mercedes-Benz importeren wordt steeds vaker gedaan, omdat dit verschillende voordelen met zich mee brengt. En deze voordelen zijn dan ook de belangrijkste redenen dat steeds meer auto’s uit Duitsland worden geïmporteerd. Benieuwd naar deze voordelen? Hier vind je een overzicht:

  • Prijsvoordeel: Duitse auto’s zijn goedkoper dan Nederlandse auto’s. Ook als je de kosten voor het invoeren erbij optelt ben je vaak nog steeds goedkoper uit.
  • Luxe auto’s: veel Nederlandse occasions komen uit de lease en zijn daardoor niet luxe uitgevoerd. Dit is in Duitsland anders en daarom kun je hier over het algemeen luxere auto’s aanschaffen.
  • Goed onderhouden: de Duitse auto’s zijn in vaak nog in zeer goede staat en worden meestal ook door een dealer onderhouden. Je kiest daardoor vrijwel altijd voor een nette auto.
  • Groot aanbod: het aanbod van Duitse auto’s is zeer groot, waardoor je heel wat mogelijkheden hebt om de auto te vinden die aan jouw wensen voldoet.

Van oriëntatie tot Nederlands kenteken

Wil je een Mercedes-Benz importeren uit Duitsland, dan is Dasimport een partij waarmee het mogelijk is om je nieuwe auto te kopen in Duitsland en deze in Nederland in te voeren. Je profiteert niet alleen van een transparante werkwijze, maar het gehele traject van import word je uit handen genomen. Hierdoor heb je zelf geen omkijken naar het proces en kun je rekenen op een gestructureerde aanpak. Van het orienteren op een nieuwe auto tot het aanschaffen van een Nederlands kenteken voor de auto: alles wordt geregeld bij Dasimport.

Ontdek zelf je mogelijkheden en kies voor een goed geregelde dienstverlening voor het importeren van je Mercedes-Benz. Zelf regelen is niet alleen tijdrovend, maar je kunt het je ook niet permitteren om fouten te maken. Dat is verleden tijd wanneer je jouw auto door een expert laat importeren! Je kiest voor een ervaren partij die niet alleen veel goedkoper is dan een Nederlandse merkdealer, maar die ook de import van jouw nieuwe auto snel zal regelen.