Er zijn veel dingen die een man aantrekkelijk maken voor een vrouw. Sommige daarvan heeft een man gemakkelijk zelf in de hand, andere niet. Toch zijn er genoeg manieren voor mannen om te kunnen werken aan hun aantrekkingskracht ten opzichte van potentiele partners, of gewoon voor een snelle fling. Van het groeien van een baard tot het verdienen van extra geld: hier zijn vijf manieren om aantrekkelijker voor vrouwen te worden en jezelf aantrekkelijker te maken!

1. Wees zelfverzekerd

Zelfvertrouwen is de sleutel om het andere geslacht aan te trekken. Als je je gedraagt als iemand die weet wat hij doet, zijn mensen eerder geneigd te geloven dat dat ook echt zo is. Ken je dat onsterfelijke gevoel van op Nederlandse casino sites online spelen en ook daadwerkelijk winnen? Datzelfde gevoel moet je kunnen uitstralen! Hoewel dit niet betekent dat je de hele tijd over jezelf of je prestaties moet opscheppen. Onthoud dat het niet betekent dat iets niet waar is, alleen omdat iemand het niet hardop zegt!

2. Wees niet bang voor een relatieverbintenis

Sommige mannen hebben een bindingsangst als het gaat om relaties met vrouwen. Dit weerhoudt sommige mannen ervan zich volledig met hun partner te kunnen verbinden en kan hen ervan weerhouden hun volledige potentieel met haar te bereiken. Een gebrek aan verbintenis suggereert ook dat je niet gelooft dat ze goed genoeg voor je is, waardoor vrouwen zich eerder onzeker voelen dan gevleid door je. Dit kan voor veel vrouwen een echte afknapper zijn.

3. Ontwikkel een eigen leven

In plaats van alleen maar “de ene helft” van een stel te zijn, moeten mannen ernaar streven hun eigen passies en interesses te hebben die ze zowel in hun eigen tijd als met een partner nastreven. Het is belangrijk voor vrouwen om te weten dat je niet altijd op hen zult rekenen – maar laat het ook niet lijken alsof alles wat je doet ofwel omwille van haar is of om haar te behagen! Zelfredzaamheid en onafhankelijkheid zijn aantrekkelijke eigenschappen om in een man te zoeken, dus zorg dat deze dingen aanwezig zijn. Wat geld winnen op het internet kan je overigens heel goed helpen bij je persoonlijke successen!

4. Wees open over je gevoelens

Hoewel dit tegenstrijdig kan klinken bij het idee van niet clingy zijn, is het belangrijk voor vrouwen om te weten dat je in staat bent je te uiten. Hoewel dit niet betekent dat je tijdens een afspraakje als eerste je gal hoeft te spuwen, helpt het wel als ze weet dat je open genoeg bent voor dat soort gesprekken in de toekomst. Dit is iets dat vertrouwen tussen jullie beiden zal opbouwen en haar laat weten dat ze je ook met meer gevoelige informatie kan vertrouwen!

5. Maak samen plezier

Plezier maken is niet altijd gemakkelijk, maar als vrouwen zien hoeveel plezier hun man uit het leven haalt, raken ze erg geïnteresseerd om nog een tijdje bij hem in de buurt te blijven. Als jouw idee van “plezier” is dat je de hele dag voetbal kijkt terwijl je chips eet en bier drinkt, neem dan wat initiatief en doe dingen buiten deze routine die zij óók leuk vindt om te doen. Ook kun je haar meenemen op vakantie of verras haar met kaartjes voor die wedstrijd waar ze het al de hele maand over heeft. Het zal je beslist wat opleveren!

Onthoud dat de meeste van deze tips slechts suggesties zijn over hoe je aantrekkelijker kunt worden voor vrouwen in het algemeen – ze zijn niet bedoeld om uitsluitend voor één vrouw te gelden. Als je deze tips je leven lang gebruikt, is de kans groot dat je op de lange duur succes zult hebben bij het andere geslacht.